Collingwood College

Client

Collingwood College

Location

Collingwood

Year

2018

Brief Description

As part of the development of a new Sports Precinct on the campus, Collingwood College engaged Papworth Davies to work with Architects Smith + Tracey to design a series of internal courtyard spaces linking the existing school grounds to the new sports facility.

As part of the development of a new Sports Precinct on the campus, Collingwood College engaged Papworth Davies to work with Architects Smith + Tracey to design a series of internal courtyard spaces linking the existing school grounds to the new sports facility.

The design incorporated a series of core principles around the creation of social spaces, Steiner teaching, pedestrian circulation, sustainability and the retention of existing trees.

Having complete schematic design, the team are currently finalising the detailed documentation package ready for construction in 2018.