Epping Plaza Childcare

Client

Epping Plaza Childcare

Location

Epping

Year

Brief Description

As part of the recently completed extensions to Epping Plaza Shopping Centre, Papworth Davies designed the external play areas of a significant upper level child care centre for the centre.

As part of the recently completed extensions to Epping Plaza Shopping Centre, Papworth Davies designed the external play areas of a significant upper level child care centre for the centre.

Set across almost 900 squaremetres of area, the child care centre’s play spaces provide a numerous play opportunities for all age ranges of child care with play equipment, sandpits, trails, an outdoor mud kitchen, cubby houses and mounds.

The project also includes on-structure garden planters with canopy trees, a pergola, communal seating, vegetable and herb planters, and a decked seating area for parents. Construction of the project was recently completedand the centreis now open.