Parade College Preston

Client

La Trobe University & Billard Leece Architects

Location

Bundoora

Year

2016

Brief Description

Papworth Davies was engaged by Parade College to create a revitalised central square space in the heart of the schools Preston campus.

Papworth Davies was engaged by Parade College to create a revitalised central square space in the heart of the schools Preston campus.
The project involves extensive hard paving as well as a series of interlinked raised planters, garden beds, an elevated deck and associated civil and drainage works.  The design was developed in close collaboration with the school management team.
The striking geometric paving design and layout sets the theme for future works on the campus and symbolises the school’s ongoing commitment to providing a quality environment for the students.